Ne demek?

Wiki Article



Yeşilin ve mavinin birbirine olan uyumunu en etraflıca hissedeceğiniz, tertemiz havanın verdiği rahatlık ile bütün yorgunluğunuzu unutabileceğiniz onlarca farklı bölgede kâin kiralık villalar rezervasyonunuzu bekliyor.

Web sitemiz üzerinden yapmış evetğunuz rezervasyonlarda değişiklik yapmacık hakkınız bulunmaktadır. Bu tebeddülat için kötüda belirtilen kurallara uyma zorunluluğu vardır.

Villamızı kiralayan misafirimiz  web sitesinde bulunan kiralama şartları ve koşullarını ikrar etmiş önemlir.

Dinlence konutu ön ayırtma aşamasında müşterinin beyanı doğrultusunda nöbetlemler strüktürlmaktadır. Alıcı vermiş evetğu bilgilerin dürüst ve komple olduğunu akseptans ve taahhüt fiyat.

Gönç donanımı ve görkemli manzaraya ehil konumu yüz gösteriş kategorisinde iş veren villamız tatil boyunca bütün stresinden arınmak talip misafirlerimizin popüler yeğleme sıralamasında arz almaktadır.

Antalya’nın en batısında önem vadi Kaş, şehir merkezinden 200 km uzaklıktadır. Göz kamaştırıcı bir tabiat ve su manzarasına mevla olan Kaş ilçesinde villa ve turistik kuruluş adetsı artmaya devam ederken Kaş kiralık villa seçeneklerinin elan ön planda bulunduğunu söyleyebiliriz. Türkiye’nin dalış turizmi itibarıyla ilk sıradaki merkezlerinden olan Kaş yalnızca doğkakımıyla bileğil, tarihi eserleriyle bile ön plandadır.

Fethiye Kirme mevkiinde konumlu korunaklı özel havuzu ve ıstmalı iç havuzu kâin 4 özlük konaklama kapasitesine iye 2 döşek odalı jakuzili ve saunalı kiralık tatil villası dır.

Villa Kiralama mevzusundaki 16 salname tecrübemizle size en münasip kiralık dinlence evlerini berceste dair yardımcı olabiliriz.

Belirtilen fiyatlar özlük başı fiyatlar mı? Web sayfamızda yahut toplumsal mecralarda paylaştığımız fiyatlar villanın mecmu hediyeıdır.

3 Ödeme mesleklemi tamamlandıktan sonrasında, size e-posta aracılığıyla konaklama sözleşmesi iletilir. Siz bu belgeyi doldurup bize ulaştırdıktan sonrasında gezi belgeniz yollanır. Bu belgede villanın adresi, usul tarifi, sizi mukabillayacak kişinin numarası kabilinden önemli bilgiler görev almaktadır. Tatilinize çıkmadan önce bu belgenin çıktkaloriı almayı unutmayınız. 4 Rezervasyonunuz tamamlanmıştır. Artık bir yapmanız müstelzim eve duhulinizden 2 güneş önce gezi belgenizde taraf meydan bildirişim kişisini telefon numarasından aramak ve varacağınız saati bildirmektir. Mütebaki ödeme eve duhulinizden önce alacağınız makbuz alınlığı strüktürlmalıdır.

1 Villaya giriş ve çıkış tarihlerinizi seçerek bu tarihlerdeki fiyatı görebilirsiniz.Villa/yazlıgınızın müsaitlik durumuna fethiye villa kirala dayamak muhtevain müsailtlik takvimi butonunu kullanabilirsiniz. Ayırtma istek formunu doldurduktan sonra "Ayırtma Yap" butonuyla bizlere iletebilirsiniz. 2 Yanımıza talebiniz ulaştığı andan itibaren müsaitlik durumu son bir kat henüz arama edildikten sonrasında dileme göndermiş oldugunuz villa seçmiş olduğunuz tarihlerde sizin adınıza opsiyon konstrüksiyonlarak ayrılır. Opsiyonunuzun kesinleşmiş rezervasyona dönmesi bağırsakin mecmu ödemenizin %35'ini firmamızın kurumsal vezneci üstüne EFT/havale veya saygınlık kartpostalı ile ödeme yapmanız gerekmektedir.

Hem kalbinizin hem bile aklınızın ihtiyacı evetğu dinlenme sizleri bekliyor! Şehir stresinden güdük bir kaçamak yaparak, kendinizi yenilemek, zihninizi ve bedeninizi menfi elektrikten arındırmak ve iş yaşantınızda bereketli olabilmek için dinlenme gereklidir.

İzmir’de haftalık villalar havuz seçeneklerine iye mi? İzmir’de kiralık villa arayışınızda, beklentiniz havuzlu villa olmasıysa şanslısınız. Zira gezim şehrinde müstakil kiralık havuzlu villaların nüshası bir bir hayli bir araba.

İster doğayevi iç bağırsake ister denizin taçı başlangıcında isterseniz bile şehrin tam ortasında olabileceğiniz farklı coğrafyalarda bulunan, her zevke ve bütçeye yaraşıklı kiralık villalar özgürce ve istediğiniz nitelikte bir tatil deneyimi sunuyor.

Report this wiki page